ویژگیهای یک نان خوب چیست؟

دکتر سیدعلی خدایی متخصص طب ایرانی به مناسبت 22 آبان ماه روز ملی نان  در مصاحبه با روابط عمومی مرکز دیابت در مورد ویژگی های یک نان خوب بیان کرد در ابتدا مشخصه یک نان خوب این است که آرد خوبی داشته باشد یعنی تنها سه تا پنج درصد سبوس گیری شده باشد همچنین فرآوری صحیح خمیر نان بصورت طبیعی انجام و نیز رطوبت خمیر گرفته شده باشد. در هنگام پخت با حرارت ملایم پخته شود و سوخته نباشد. زمان برش خوردن کش نیاید و حجیم و خمیری نیز نباشد تا قدرت هضم بالایی داشته باشد.

دکتر خدایی در ادامه بیان کرد استفاده از رازیانه ، کنجد، ، زیره، سیاهدانه ، سبزیجات خشک و … در تهیه نان، صرفاً جهت مزه دار شدن نیست، بلکه سبب بهبود کیفیت نان می شود.

در پایان نیز توصیه کرد : نان های سبوس دار مانند نان های تنوری و سنگک  از کیفیت بهتری از سایر نان ها برخوردار هستند.نان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *